Vi söker leg arbetsterapeut

Leg arbetsterapeut Vi söker en leg arbetsterapeut till våra vårdavdelningar samt dagrehab. Avdelningen består av 34 vårdplatser. På den ena avdelningen vårdas äldre och yngre patienter med ett varierat omvårdnasbehov. Vi har även en medicinsk akutvårdsavdelning. En del av tjänstgöringen är förlagd på vår dagrehabavdelning, där du är en i ett team bestående av sjukgymnast, sjuksköterska, läkare, kurator och undersköterska som arbetar med polikliniska patienter. Du erbjuds ett spännande arbete med nya utmaningar där du får goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Det är viktigt att du kan arbeta i team, ha en positiv inställning och vara flexibel. Att arbetet utgår från ett personcentrerat förhållningssätt ser vi som en självklarhet. Vi har startat ett förbättringsarbete i personcentrerat vård. Detta leder vår kvalitetsutvecklare med ett väldigt stort engagemang.

Kvalifikationer: Du som söker är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Som person är du engagerad, initiativrik, positiv och trygg i din yrkesroll. Du har förmåga att samarbeta, men är även van att fatta egna beslut. Då du kommer att vara delaktig i verksamhetens pågående förbättringsarbete är det viktigt att du har en positiv inställning., är flexibel och ser möjlighet i förändringar.

Tjänstgöringsgrad 100 % eller enligt överenskommelse.

För mer information och ansökan kontakta tf enhetschef Edita Skodo tel 076-8950464. Ansökan skickas senast 181130 till rolf.g.engdahl@skane.se eller Praktiktjänst Närsjukhus, Personalavdelningen, 272 81  Simrishamn

Uppdaterad 25 maj, 2016