Vi söker läkare

Välkommen till Österlens pärla! Vi expanderar vår verksamhet och söker därför nya medarbetare - Läkare, internmedicin - Läkare, geriatrik Praktikertjänst AB är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Praktikertjänst Närsjukhus Simrishamn bedriver närsjukvård på uppdrag av Region Skåne. Närsjukhuset Simrishamn har 120 anställda medarbetare. Närsjukhuset Simrishamn bedriver en trygg vård med kvalitet, medkänsla och omsorg om patienter och dess närstående. Kvalitets-och patientsäkerhetsarbetet utvecklas verksamhetsnära, där patienterna finns.

Medicinkliniken

Inom slutenvården finns 34 vårdplatser med inriktning intern medicin och geriatrik samt rehabilitering (framför allt inom neurologi och ortopedi) och åldersrelaterade sjukdomar.

 

På Närsjukhuset finns även mottagningsverksamhet inom olika (flertalet) specialiteter samt röntgen och dagrehab.

 

Hos oss arbetar du i ett nära samarbete med övriga läkare, omvårdnadspersonal samt paramedicinare. Som person är du engagerad, initiativrik, positiv och trygg i din yrkesroll samt har god förmåga att samarbeta. Då du kommer att vara delaktig i verksamhetens pågående förbättringsarbete är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och ser möjligheter i förändringar. 

 

Arbetsuppgifterna är normalt förekommande arbetsuppgifter för överläkare, såsom mottagnings- och avdelningsarbete samt jourtjänstgöring.

 

Tjänsterna är tillsvidare, tjänstgöringsgraden enligt överenskommelse.

 

För mer information kontakta VD Helena Ozolins telefon 0768-667122 eller Thomas Grymer, chefläkare telefon 0762-576185.

 Urval sker fortlöpande.

Uppdaterad 3 december, 2015